Untitled

Какво означава Европа на практика

Приложението „Citizens’ App“ предоставя богата информация за ефекта от дейността на Европейския съюз върху различни аспекти от нашия живот. Занимавате се с био земеделие? Практикувате спортове навън? Бихте искали да бъдете доброволец? ЕС прави нещата по-лесни за Вас и това приложение Ви показва как.

Друг раздел разкрива как Европейският съюз подпомага развитието на регионите из цяла Европа. Откъдето и да сте, можете да научите за европейски проекти, които целят да подобрят качеството на живота Ви.

Дайте своя принос

Бъдещето също е основна тема на приложението с анализи на предизвикателства като климата, електронната сигурност и външната политика. Предложените изследвания показват тенденции, които ще променят нашите общества в близките няколко години.

Но в крайна сметка, всичко се свежда до това какво Вие искате да се случи с Европейския съюз. Затова приложението насърчава гражданското участие в инициативи. То Ви помага да намерите събития близо до Вас и Ви информира как те се развиват. Можете да ги запазите в календара си, да ги споделите с приятели и да ги оцените. Включете се, запознайте се с нови хора и помогнете за изграждането на по-добра Европа!

Приложението „Citizens’ App“ е достъпно на 24-те официални езика на ЕС. Можете да го свалите безплатно от Apple App store и от Google Play.