Инфо тур “Какво прави Европа за мен” в гр. Раковски, гр. Карлово и гр. Асеновград

>

ИНФОТУРНЕ

Европейски информационен център „Европа Директно“ – Пловдив” и Национален център за контакт по програма “Европа за гражданите” 2014-2020 имат удоволствието да Ви поканят на информационно турне в градовете Раковски, Карлово и Асеновград.

Повреме на турнето ще се провеждат поредица от семинари на тема „Какво прави Европа за мен”.  На семинара ще се представят дейността на информационен център „Европа Директно – Пловдив” и възможностите, които програма „Европа за гражданите“ и програма „Творческа Европа” предлагат, както и предстоящите отворени покани за кандидатстване по мярка 2.1 „Побратимяване на градове“ и 2.2 „Мрежи от градове“.

На 13 юни от 10:30 часа в Народно читалище “Св.св. Кирил и Методий” – град Раковски ще ви очакваме на семинара „Какво прави Европа за мен”.  На същата дата от 12:00 ч. на пред читалището – ще се организира щанд с предоставяне на безплатни информационни материали за ЕС на гражданите, игри и викторина с награди за участвалите.

На 13 юни от 15:00 часа в къщата на КНСБ – град Карлово ще ви очакваме на семинара „Какво прави Европа за мен”.  На същата дата от 17:00 ч. на Централния площад в гр. Карлово – ”20-ти юли” – ще се организира щанд с предоставяне на безплатни информационни материали за ЕС на гражданите, игри и викторина с награди за участвалите.

На 14 юни 2019 г. от 10:30 часа в градска библиотека “Паисий Хилендарски” – град Асеновград ще ви очакваме на семинара „Какво прави Европа за мен”. На същата дата от 12.30 ч. на площада пред сградата на Община Асеновград ще се организира щанд с предоставяне на безплатни информационни материали за ЕС на гражданите, игри и викторина с награди за участвалите.

Ще се радваме на всеки наш участник в събитието и неговата подкрепа за местното ни развитие в подкрепа на европейската принадлежност на българските граждани.