Темите тази седмица в Парламента: изход от кризата с COVID-19, съседни страни

>

Парламентарните комисии ще се съобразят с тази седмица мерките за излизане от кризата с коронавируса и отношенията с източните страни на съседки в ЕС

Стартиране на новото лого на Европейския парламент

Комисия от вътрешния пазар  ще бъде разгледана в понеделник на стратегията за изход от кризата с комисария Тиери Бретон. Очаквайте да обсъждате темите, които постепенно да се ограничат на ограничените служители от ЕС в ЕС, плановете за финансиране на финансиране за подпомагане и опростяване на кризисните големи бюджети на ЕС.

Имайте предвид, че трябва да се обсъдите в  околността на понеделник и в обществено здравословно състояние  ще дискутираме с прилагането на директора на лекарствените агенции за лекарствени продукти Гуидо Разистентите могат да бъдат бързо одобрени за безопасни  ваксини и методи за лечение  на COVID-19.

На английски Членовете  комисията, ЗД Външни работи  Все още разговарят ВЪВ вторник с комисаря Оливер Вархели Относно  политиката за съседство на английски източно ЕЯ  и Все още изразят становището Си, ЗД темата в  Доклад . Политиките са свързани с шест страници: Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна, като ЕС планира да проведе среща на върха с тези през юни.

Изпълнителният директор на службата за подкрепа на  гражданите в убеждението  Нина Грегори ще представи представител на службата в конференцията на пандемията пред  кои граждански свободи  в понеделник. Изпълнителният директор на Европол Катрин де Бол също ще направи презентация за борбата с изливанията  , свържете се с COVID-19 .

Няколко  петиции  от граждани във връзка с коронавируса ще се разгледа във вторник от  когото по петиции . Средните теми са анулиране на пътуванията от туристическата индустрия и правата на хората с интелектуални затруднения.