Зелената сделка и бизнесът в България - capital.bg

Утре евродепутатите Петър Витанов, Радан Кънев, Андрей Новаков и Искра Михайлова ще отговарят на въпроси на бизнеса за правилата на европейската Зелена сделка в онлайн събитие, организирано от Икономедиа. То ще се проведе в четвъртък, 15 юли, от 11 ч. Уебинарът е организиран в рамките на проекта “Натура 2000 – нови хоризонти”, който разяснява значението на запазената природа от европейската природозащитна мрежа.

Уебинарът е под надслов “Зелената сделка и бизнесът в България” и ще се съсредоточи върху правилата за “позеленяване” на основните сектори на икономиката на ЕС, които са предвидени в Европейския зелен пакт (Зелената сделка). Участниците ще отговарят и на живо на въпроси, задавани в онлайн чата на събитието – след регистрация тук.

Това е линк към статия по темата: https://www.dnevnik.bg/zelen/2021/07/13/4232179_chetirima_evrodeputati_shte_otgovariat_na_vuprosi_za/

Това е линк към събитието: https://www.capital.bg/event/216

Можете да се включите в него и да разпространите информацията сред местните Ви контакти, които биха имали интерес към темата.

Хибридна дискусия за Конференцията за бъдещето на Европа

Не пропускайте и нашата хибридна дискусия този петък от 13.00 ч., посветена на Конференцията за бъдещето на Европа, в която ще се включат и колеги от Представителството на ЕК. Тя ще е на живо в НДК, но ще я предаваме пряко онлайн на страницата ни във Фейсбук. Подробностите за дискусията са тук.