photo competition My Europe, my rigths

Фотоконкурсът „Моята Европа, моите права“ приканва фотографи любители и професионални фотографи да запечатат на снимка своето тълкуване на този много актуален въпрос. Участниците могат да почерпят идеи и вдъхновение от „облака с етикети“ на уебсайта на конкурса.

Крайният срок за участие в конкурса е 30 юни 2017 г. и в него могат да участват всички пребиваващи в ЕС, навършили 18 години.

Това е Вашият шанс да спечелите фотографско оборудване по Ваш избор на стойност до 2000 евро, както и тридневно пътуване до Брюксел на културна тематика за двама души.

Трите най-добри снимки ще бъдат избрани от жури, съставено от членове на групата на Партията на европейските социалисти (ПЕС) в Европейския комитет на регионите (КР), представляващи местните и регионалните власти от целия ЕС, и професионални фотографи. Освен това през септември 2017 г. обществеността ще има възможност да избере четвърти лауреат чрез гласуване онлайн на тяхната страница във Фейсбук.

Лауреатите ще бъдат обявени по време на церемония по награждаването, която ще се състои в Брюксел през четвъртото тримесечие на 2017 г. и на която те ще бъдат поканени.

За повече информация за конкурса и промоционалните материали, моля посетете уебсайта на конкурса.

Наградените снимки от конкурсите през предходните години са достъпни на on the CoR PES Group’s Flickr account.

Източник: групата на ПЕС в Европейския комитет на регионите